lördag 3 mars 2012

Mys dag..

I går blev det bara en mysdag med hästarna...Då de har gått rätt bra några dagar nu och träningsverk verkade några ha i torsdags så som sagt pyssel dag i dag och det verkade uppskattas av de flesta..

Har en maskin som Vi köpte till Picazzo och de övriga kusarna för några år sedan.
Är ett tyskt bolag som gjort en massage maskin finns liknande till människor är rätt stor sedan med en kula på som vibrerar. Körde den på Curre, Janiool och jonte och de verkade faktiskt uppskatta det. Alla 3 var lite stela eller så precis mellan halsen och bogen där blir ofta hopphästar stela eftersom de tar emot sig med fram när de hoppar. Men nu ska det bli ordning på detta..

Sture fick sig en borstning och klippning av öronen för första gången det uppskatatdes INTE! Tur att han är snäll..Kände lite är bättre att ta den fighten nu när han är "liten" och lyssnar än stor oh inte lyssnar :)

Picazzo blev även han borstad och han ska få börja komma i gång igen inte alla dagar i veckan men han ska få gå några gånger i veckan.. Man märker på honom att han är deppig när de andra får göra saker stackaren och han har börjat tappa hullet lite. Blivit lite tunn över revbenen och ha får inte lite mat..Alla hästar står på halm nu och när han är i gång så hade han rullat fram av detta strö + hösilage. Han har faktiskt blivit så här innan också när han inte fått göra något men nu ska lille gullet i gång han också :)

I dag ska alla hästarna få motionera lite så har de fått göra en del denna veckan i alla fall..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar