lördag 17 mars 2012

Hoppning!!

Nu har man hoppat för första gången i år också :) Fina hästar!

Jonte hoppade jag redan i går..Börjar men den hästen som är mest rutinerad..läs minst ;)..
Han kändes väldigt fin i markarbetet man ser att han satt lite mer muskler på hals och ser finare ut i kroppen men det är mycket kvar! U hoppningen kändes han väldigt positiv..Han behöver ju dock rutin..men rom byggdes inte på en dag..

Curre var ute en runda i skogen i går han kändes faktiskt väldigt fin..I dag var det ett pass i paddocken + hoppning som stod på schemat och han var så fin! red in honom i botten men jag red! och då vänder han sig ut och in för att klara hindret..Han har ju sådan kapacitet.. Dock önskas lite mer ridbarhet mellan hindrena men han är fortfarande stel men det kommer det med..Har ju inte ridit så länge nu så..

Janiool vilade faktiskt i går men i dag blev det ett pass i paddocken + hoppning och vilka språng! Tänk om alla kunde vara lika lätta som honom att rida på hinder? Dock önskar jag mer ridbarhet på honom också mellan hindrena men träning träning..

Nu vet man i alla fall vad man ska träna på och sådant..Har satt upp kortsiktiga mål med dessa tre grabbar vad som ska göras bättre inom 3 månader..sedan är det dags för ett nytt fel mål på 3 månaders tid..Sedan givetvis så finns det ett långsiktigt mål med alla hästarna också vad som ska göras i år..:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar