torsdag 15 mars 2012

Löshoppning..

Snart ska väl jag avra tillbaka och kunna hoppa de uppsuttet men är nyttigt att se de i från marken i bland också nä de löshoppar. I går var det i alla fall fyra mycket duktiga killar! De gick inga höjder direkt men breddade ut ordentligt till alla dock är det inte film på det när jag gjorde det på alla..Men de fick öva att hoppa brett också..

Sture var som vanligt en liten tuffing på hinder.. Går på allt hoppar allt en sådan härlig intällning! Bakbenen börjar komma lite mera nu också..Han fick även ha sadel på sig i går vilket inte var så där hemskt..
Film: http://youtu.be/lWd2WCBcjU8

Sedan får det Jontes tur och vilken häst i dag! Han var tuff som en bandy boll! Hoppade allt verkligen allt! Han har varit lite försiktig i bland oh man har fått hjälpa honom.. I dag avr han totalt själv gående och bara gick och gick! Tycker han börjar komma fint och ha kolla på sina framben och bakben också. Alltid kul att se när de utvecklas :)..Dock hoppar han inte så högt då jag vill ah detta bra självförtroendet på honom!
Film: http://www.youtube.com/watch?v=D2kpOk56bzE


Curre gick riktigt bar i dag! Satte 3 kombinationen lite trångt så han fick gå in och jobba och trycka till lite på oxern ut. Fick även lägga ner en bom mellan första för att undvika att de hoppar studds..Det var ju inte liak jobbigt annars.. Men är mycket nöjd med Curre i dag cokså härlig inställning i dagen till ära!

Janiool..Ja denna lilla duracell kaninen säger jag bara! I början gick allt i 190! varför ska man spara på energin när man vill så mycket? Fick lägga bom till honom också mellan de två första då lugnade han ner sig.. I början gick det liksom bara fortare och fortare så till oxern fick man hålla för ögonen ;)..Han hoppade faktiskt bra annars och var väldigt fin i sin inställning..Hoppade en rejält bred oxer emot slutet..Ej hög men bred var det jag var ute efter se om han kan hoppa bredare saker och det var ju inga problem..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar