torsdag 1 mars 2012

Luft färd :)

I dag avr det dax för hästarna att bli motionerade under yttare.. Olivia var här hon började med Curre red honom lite sedan hoppade. Han fick hoppa samma övning som han löshoppade för någon dag sedan han behöver det! Blir lite kvick i benen är ingen nackdel på honom.

Sedan var det Janiools tur han var pigg och glad.. Så glad att när Olivia hoppade honom så bockade han efter och i slutet på paddocken delade de på sig Janiool till vänster Olivia till höger ;). Är första gången någon trillar av på honom. Jag har faktiskt lyckats hålla mig kvar sedan jag red in honom som 2,5 åring så dryga 3 år ..hehe..Janiool i alla fall ställde sig någon meter i från och såg något chockad ut lillemannen.. Nåja Olivia slog sig inte och var uppe och hoppade honom igen och det gick mycket bra!

Sist ut var Jonte som var något trött i dag.. Tror han hade lite tärningsverk i dag men han hoppade en ena långsidan med räcke räcke 3 galoppsprång emellan. Var grind på bägge och vatten matta under den ena grinden. Gäller ju att de får hoppa mycket sådant så de är vana när det är tävling :)..Efter några språng började han bli lite mer stadig inte så vinglig men det kommer!! Andra övningen skötte han knaon! Men började bli lite trött som sagt träningsverk antagligen från föregående dagar lille killen.

Får se lite vad som hittas på med de i morogn eller om de ska få en mys dag med lite massage och grrejor :)

2 kommentarer:

  1. Kul att det händer en del på din blogg nu :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och nu ska jag ju börja komma i gång och rida så då borde det hända ännu mera :).Kändes lite tråkigt innan att blogga när man gjorde samma sak varje dag med hästarna typ :) Kram

      Radera