söndag 4 mars 2012

Helgen!

Helgen som var har varit väldigt härlig. Fint väder och jag har avrit uppe på hästryggen! I söndags kan jag säga att träningsverken kom i ljumskarna men varför inte träna bort träningsverken och rida på söndagen också :) Hästarna har skött sig bra till oh med den gamla uven Picazzo har fått vara ute i tömköringslinorna och vad glad han var :)..Han har helt glömt bort att han faktiskt blir 15 i år han känner sig nog inte äldre än 3 ;)..Man är ju inte äldre än vad man gör sig säger dom...

Denna fina utsikten fick jag i från Curre i lördags sååå härligt.:)
Picazzo var även han ute en runda på söndagen..

Janiool fick sig en ridtur på söndagen och skötte sig kanon!
I söndags var Helen här och red Curre en runda han var mycket bättre denna veckan än förra och hon fick honom riktigt fin och han jobbade på bra! Han är ju lite knepig i galopperna.. Sedan hoppade hon honom också och det slutade med att hon ville ta med honom hem ;)..Så lät det inte förra veckan;)..hihi..




Den enda som inte fick vara med på bild var Jontis som tömkördes i lördags, skulle hittat på något med honom i går också men den lilla damen sov vaknade och var lite seg att somna igen så plockde undan alla hinder i paddockeni stället och grejade. ja det är cavaletti bommar och några kloss hinder kvar men innan låg alla stöd och bommar i mitten på banan typ så tyckte att det började bli lite i vägen..Är ju tänkt att paddocken ska byggas ut lite okså och spränga bort någras ten så den g¨år att bredda :)..Jippie :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar