tisdag 6 maj 2014

Så otroligt oinspirerad..

Så otroligt omotiverad att rida någon i paddocken just nu känns bara så tråkigt och vet inte vad jag ska göra.. Tänkte först att det kanske beror på vädret som varit dåligt i dag men saken är den att i får var det fint väder och det kändes likadant och hur känns en häst när man själv är omotiverad? Inte heller då motiverad liksom.. Red fjonte i paddocken i hår och visste inte vad jag skulle göra :P i dag fick det alltså bli skogen och så länge jag känner då här får se gå i skogen helt enkelt :) 

Lalle reds i skogen dock skulle nog han behövt ett pass i paddocken även en ur laddning mellan åkrarna han har för mycket energin..så nu hoppas jag på lite regn så det blir lite bättre underlag ute då får det bli galopp eller galoppera sv honom rättare sagt:)
Fjonte går bättre och bättre o skogen i bland blir det något tvärt kast men han försöker inte slänga av en i alla fall :)Sture var ute en runda i det fina vädret i gör och skötte sig bra :)i dag fick även de. Vita grabbarna VITA svansar medvindar ord tvättade :P Inga kommentarer:

Skicka en kommentar