fredag 23 maj 2014

Det är varmt i dag!

Är dock färdig med alla hästarna! Red Sture en runda i skogen han var duktig var en raka han fick sträcka ut på det behöver de med få göra de där små hästarna :)

Tömkörde curre som var jätte fin i sitt ben i dag och även fin att tömköra men man märker även på honom att detta med skritt inte är världens roligaste men snart så för hoppningars!!

Lalle gick en lite längre runda i skogen och busade och fick galoppera av sig.. Kändes väldigt fräsch och fin när jag red fram honom eller vad man ska säga.. Fräsch framåt och mjuk! Har kanske gått lite ordning kuvertet 2 veckors massage vid viglades med liniment typ! Stackarn varvid då stel för och i dag masserade jag faktiskt fjonte och curre där med.. Fjonte ser fin ut i bakbenen men liksom stel fram till så får ju börja någonstans! På tisdag kommer k alla fall kiropraktor och tar alla fyra så det blir ju ingen nackdel direkt :) 


Nu blir det att grejs med lite annat här hemma dom måste göras, låg faktiskt i igår eftermiddag och städade undan plast och fixade och donade i dag ska skiten i väg med bara ;) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar