torsdag 15 maj 2014

Just nu verkar det bara vara problem..

Först problem med desse Equipe sadlarna läs mer  här http://josefinalekanderuggla.blogspot.se/2014/04/arg-ledsen-och-besviken-aldrig-mer-en.html

Sedan har jag ropat in saker på tradera desse ungefär vid samma tillfälle, ej samma säljare. En där sakerna inte kom fram och en där de glömde skicka med en sak som skulle skickas på posten och aldrig kom fram. Jag har i princip ALDRIG blivit av med något på posten men nu har jag. Skulle få grejorna återbetalada där allt försvann fick kontonummer men sedan hände det inget mera :( Nästa som skulle skicka skulle kolla vad det tagit vägen har hänt typ ingenting sedan dess och jag har varit som en igel på mailen :P.. Den ena saken som fattas gör att jag inte har nyttan av det andra liksom. Så fruktansvärt irriterande tycker jag när man inte ens kan svara liksom.. Får väl se slängde i väg mail nu IGEN så får väl se vad som händer!


I dag är dagen full proppad med saker som ska göras dock inte mer i hästväg att motionera Lalle en liten runda i skogen och tvätta grabbarna sedan i kväll.. Dock ska jag köra ut några kor till på beten och skrapa rent i skrap gången hos djuren och gödsla ur där kalvar gått och även där korna gått när de kalvar.. Hmm får nog ta och slänga på Ella kläder så jag blir klar någon gång i dag ;)2 kommentarer:

  1. Läste inlägget om equipe sadlarna.Usch din stackare :/ tycker det är fy skam :S stäm dom, så ska det inte gå till. Har du hört om flera har haft samma problem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ja detta har inte varit roligt dock både kostsamt för plånboken och humöret.. Jag har hört en del som haft problem har en Komis som nyligen köpte en Equipe och hästen är känslig i ryggen och fick ont i ryggen till slut efter knappt två månader typ.. De hade en annan sadel utprovare ute som kollade den och när de vände på den var den ena bossan mindre än den andra.. Även detta en sadel för över 20 000:-. Den är i väg skickad men ÅF såg inget fel på den men andra har gjort det också som inte vetat om felet liksom.. Men sa till henne att hon kan förbereda sig på att de inte tar den i reklamtion eftersom de heller inte tog min trots att jag är försiktig och noga med sakerna så jade jag ju utfört yttre våld emot min på 1,5 vecka, patetiskt. men nu fixar de ju den i kompensation för den sadeln som var i väg över 5 månader vilket jag tycker är en klen tröst står ju ändå med två dyra sadlar som jag inte har någon nyttan av :(.. Vet även en till i närheten som fick nya kåpor på garantin, limmningsfel.. Undrar om Equipe blivit så populärt nu så hantverket blivit dåligt?? Man kan ju undra liksom :(

      Radera