lördag 10 maj 2014

Avslutade dagen bra!

Blev lite oinspirerade arbete i paddocken i dag.. Varför säger ni? Helt ärligt jag hade hellre ridit i skogen men hade Ella så bättre något än inget liksom. Fjonte fick vila i dag men de andra fick röra på sig!

Lalle gick helt okej seg startat och lite tjabbigt men bara red på framåt och till slut var han faktiskt fin men kan bli finare men sen är han inte riden i paddocken på nästan två veckor han har bara busat liksom :)

Sture sedan vilken grabb!! Han var riktigt fin i dag! Jobbade honom i skritt för att gå honom loss först efter lite skänkelvikning och annat var han fin! Bärig och fin i traven inte alls hängig som han har tendens till i bland Ken som sagt riktigt bärig i dag! I galoppen var han med fin när jag väl kunde fatta höger galopp han fick typ panik måste kolla munnen på honom.. Kändes precis so något liksom fastnade på honom. Men efter den incidenten då galopperade han på jätte fint sagt det innan säger det igen! Tycker om denna hästen då han jobbar igenom sug och anstränger dig man känner verkligen vad han vill liksom! Resterade galopp fattningar var han i alla fall fin i :) han var riktigt fin halt-trav-halt det kom riktigt bakifrån liksom. Mycket nöjd med Sture killen!

Curre mannen tömkördes dock bara i skritt men det blir bättre och bättre? Hoppas på att han håller nu med bara :) 

En trött Sture och en hungrig curre ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar