tisdag 13 maj 2014

Besviken!

Skrev förra veckan att jag kanske ändrade uppfattning av Equipe då de helt plötsligt var villiga att kompensera MEN efter en veckas gnabb så har jag inte ändrat uppfattning! Jag kommer ALDRIG mer ha med detta företaget att göra! De skulle köpt ut min sadel, den bruna som sömmen gick sönder på efter 1,5 vecka som de inte anser som garanti sak utan yttre våld, till saken hör att jag är extremt pedant med mina saker men kanske det man inte ska vara!?

För Er som inte vet vad det gäller så finns inlägget om mina två Equipe sadlar här ( tryck på här)

Alltså de skulle köpa ut sadeln eller laga sömmen som kompensation för den förra sadeln som tog sådan tid för helt plötsligt efter drygt 1,5 månad hade de dåligt samvete för det tagit tid. Någon vecka efter att mitt inlägg publicerats men det hade tydligen INTE med blogg inlägget att göra.de får man tolka som man vill liksom.. Fick i alla fall ett riktigt skambud på sadeln alltså nu pratar Vi om ett RIKTIGT skambud. Kan säga att jag fick lite mindre för min Prestige Paris som jag sålde kostade lika mycket i inköp och användes i 4 år till MINST 2 hästar om dagen när jag hade som mest hästar på inridning så användes den betydligt mera. Equipe sadeln knappt ett år använd ett halvår drygt till två hästar annars suttit endast på Fjonte då den inte passade Lalle. Som jag sagt till andra jag ångrar att jag sålde min kära Prestige.. Ställde frågan om de ville kompensera mig kunde de dragit av 3000:- på räkningen i stället för nu kostade det tydligen 2200:- + moms att göra i ordning sitsen på sadeln. Det hade hjälpt mig mer att kunna sälja sadlarna och blivit av med det och fixat till den andra sadeln hos någon sadelmakare i stället eller hade den väl fått vara så egentligen anser jag med flera att den skadan borde gått på garantin då det inte ä 100% tydligt att de går parallellt med varandra.. Men ingen som kan svarar på varför de inte kunde dragit av på den andra. För den delen så kan inte de 3000:- ersätta de pengar och problem deras slarv med den första sadeln skapade för mig. jag har fått köpa andra sadlar osv men det är inget jag får någon ersättning för och för den delen så fick jag kalla handen från början när jag frågade om kompensation för tiden det tagit men men. Nu kommer i alla fall den "nya" sadeln att lagas från skadan nedan vilket för mig är en klen tröst då jag anser att det är ett garanti ärende som ska göras gratis! Ställer mig frågan vad är 1 års garanti???

 Som sagt jag kommer ALDRIG rekommendera någon att ha med Equipe att göra då JAG inte tycker detta verkar seriöst. Så någon som är väldigt förtjust i Equipe sadlar har jag två riktigt fina sadlar till salu nu! ;)

 
Har för övrigt en kompis som köpte en sadel som var ljus i färgen och där började färgen släppa på kåporna lite snabbare än normalt den hade ändå sett ut så efter e tids användning men detta hände väldigt fort! Inga problem för detta Tyska företag att fixa etta hon fick antingen skicka i väg sadeln så bytte de till helt nya kåpor eller välja någon sak på deras hemsida om hon inte kunde vara utan sin sadel.  SERIÖST FÖRETAG! Hon behövde heller inte ens skicka i väg sin sadel utan de såg bilder på den och kåpbytet hade tagit 2-3 veckor inte drygt 4 månader som för min :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar