fredag 18 juli 2014

Uppdatering! ÄNTLIGEN!! :)

Här kommer äntligen en uppdatering :) 

Lalle har tagit resan super bra! Över förväntan.. Var orolig gör färjan då de stod på nattfärjan vilket tog nästan 12h och Ni vet hur det kan gunga.. Men var lugnare än när de åker på väg nästan, speciellt polska vägar ;) 

För något som är dålig här nere är vägarna.. Ska aldrig mer klaga på de svenska vägarna för de är super jämförelse med desse ;) 

Det vi har sett av stuteriet i Janow podlaski är jätte fint! Jätte fina stakar och ett jätte fint ridhus! Ska ta mycket bilder och visa! Vissa delar är nybyggda och vissa är äldre.. Våra hästar står dock i tält stallet.. Lite trist få det är varmt ute och ännu varmare där inne tyvärr! 
 Lalle red jag i ridhuset i går där gick lalle faktiskt riktigt bra :) svalt och skönt att rida där inne. Var nästan bättre att rida än att låta de stå i stallarna de blev mindre svettiga av det typ. 

I dag hoppade lalle sin första klass. Han har aldrig hoppat så lågt på en tävling typ 80 cm och lalle var besviken men hoppade felfritt var en bed A så en flesta plats :kr i morgon är det 1 m och då är fortast runda vinner . Så får gasa ;) 

Något ångrar jag nu är att man inte ställde upp i speeden och lite annat.. Speed är 400m så fort man kan rida typ hade nog passat lalle mycket bra! :) men det finns ett nästa år också och nu vet man har det går till :)

Ja hur har de gått för de andra då? I speeden var det två svenskar de tog Bode 1:à och 2:à platsen! I dressyren i morse kom de 3:à 4:à och 5:à :) i classic pleasure tog de en 1:à plats och en 4:e plats har jag för mig i utställningsklassen blev det också placering men vet inte vad tror en 2:à plats :) good job!

I morgon en ny dag men nys möjligheter ska ta mer bilder : ) förhoppningsvis kommer det fler uppdateringar om inte nätet på Magnus telefon tag slut fick inget på min ;) hihi 

Se you tomorrow, börjar bli internationell och duktig på engelska snart ;) duktigare än polackerna i alla fall :P 
1 kommentar:

  1. Go go go Josse och duktigaste Janiool <3 <3
    /Kicki O Jossan

    SvaraRadera