måndag 28 juli 2014

Han känns pigg, fräsch och busig!

Med de tre sakerna kan man beskriva lalle!! Han har ju vilat nu en vecka efter EM, tänka sig att det är en vecka sedan EM gick! Vart tar tiden vägen ?? I alla fall red jag lalle en runda i skogen och han kändes väldigt pigg och fräsch efter resan. Han gasade upp i galoppen och gjorde en bock serie så buset har inte heller försvunnit :) nu väntas det tävling i lyckeby på lördag, ska bara anmäla dit med men som sagt formen verkar set inget fel på efter resan den var ju trots allt lång!

Fjonte red jag i paddocken i går och Lina kollade på och kollade in sadeln som fått godkännande så den blev inköpt nu :) hoppade fjonte något språng med gör att testa sadeln och han kändes fin det filmades men givetvis var telefonminnet fullt då de bästa språnget kom inte med. Så är det väl typ alltid..vi pratade även om fjontes utveckling från hur han varit till hur han är nu med ridbarhet och utveckling på hinder och allt. Kul när det går framåt!! :) I dag gick han i skogen utan problem i alla gångarter och skötte sig mycket bra! Framsteg även där :D 

Curre skrittades och travades i går och ja där var det glädje började redan ned pip, hopp och skutt i skritten! Blev lite ner bus än arbete. I dag var han mycket ginare mer avslappnad rättare sagt så mycket som det gick med en överladdad kille! Han kändes mer bärig i traven och mer mellan hand och skänkel och så plötsligt så kommer det dör glädje fnattet! Pip och bock och härja! Trevligt att han är lycklig och verkar tycka att ridningen är rolig :) Fjonte ser motiverad ut till en ridtur i dag va?? ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar