lördag 19 juli 2014

Svenskarna gör bra resultat :)

I dag har svenskorna varit duktiga! I första dressyr klassen kom Hanna 3:a (eller var det 2:a?) och Eva kom 4:a vicky kom 7:a precis utanför, de delar alltid ut 6 placeringar.. Bimaal har gått på galoppen innan och precis innan han ska in på banan ser han när de galopp tränar på galopp banan få blev han väldigt uppspelt och få även inne på dressyr banan..men men de kvalade i alla fall till finalen.. I pleasure så tog  Sverige 2:a: 3:e och 4:e plats Hanna , vicky och Eva ! Riktigt kul! Etta kom Danmark Norden dominerade ;) i  polbending kom vicky 2:a och Eva 5:a vilket drag! Lalle får nog träna på det tills nästa år :) 

Lalle och jag tävlade på eftermiddagen hoppade 1 m trodde den skulle gå på tid men bara en bed A i denna klassen med. Trist när man åkt så långt och sedan blir det bara en klass dom gäller liksom.. Jag red en rätt dålig runda nolla men även noll galopp men hellre än sådan runda än de andra (inte alla)  som rider som de stulit hästarna.. Vi fick tiden 65,5 och maxtiden var 65 retfullt! De har väldigt lustigt här en oxer du får hoppa innan start jag kan tycka att man hoppar fram på framhoppningen. Denna oxern står i vägen sedan när man rider banan och fråga är om banan är mätt innan denna oxern kommer upp?? Kom på en 4:e plats i alls fall och jag har retar upp mig på tids felet och att många andra rider som tokar.. 

I dag är deg final och den går i 110 tyvärr hindrar ju inte detta de som rider dom dårar men en 120
Hade satt stopp för dom då vi får väl se hur det går i dag ;) hoppas lalle hoppar nolla och inom maxtiden.. Är en bana på 12 hinder 14 språng och en maxtid på 79 sekunder och 300m tempo så blir att rida på i dag!! 

Uppdaterar senare om finalerna! :) håll alla timma och tår i dag :D 

De två sista bilderna är på de nybyggda stallarna och ridhuset :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar