fredag 14 mars 2014

Lösgaloppera/löslongera

Det har gjorts i dag och de var tre trötta killar efter det. Varför tänker ni då?! Funderade lite på lalle som gärna kommer i obalans i galoppen från sväng och då slog deg mig att det tränade vi Sture på förra året inför 3 års och få fick jag som tips att lösgaloppera.. Msn fötter upp dom man gör till löshoppning då tvinas de att gå på ut på kortsidorna och de får gå i det varvet man valt. Har msn inget uppsatt byter de gärna över till deras lätta varv även fast Man byter varv på de är de kvicka och man tyar inte springa söm en galning.. Det är knappt man orkar från kort sida till kort rida då de gärna saktar av där :P

Sture skötte dig faktiskt helt okej höger och vänster inga problem lite kors galopp någon gång men tyckte ändå se ha okej galoppen genom svängen sisådär han försökte ju hörna sakta av..

Sedan va de rally kungens tur! Satte mig på en sockerbeta och väntade tills han va klar fjonte mannen. När han sprungit av dig det värsta va han riktigt fin i vänstervarv och så byte vi till höger och fjonte hoppade över staketet..Han liksom glömde bromsa och HSB tyckte de va lite märkligt att gå in där man brukar löshopps i från fel håll. Snacka om vanedjur :) men även detta funkade bra och avslappnat sedan. Han till och med skrittade av sig på fyrkanten själv var mer än man kunde sägs om lalle ;) 

Lalle vs rally Kalle i dag dör tog det tid innan han blev avslappnad iallafall i galoppen den kom inte fören på slutet men då va han fin med! Annars var nog hand puls i 190 för kunde Ella och jag glo  en stund ;) 

Några bilder i från i dag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar