torsdag 27 mars 2014

Dagen och gårdagen..

Börjar med gårdagens träning som jag tycker gick helt okej .. Sture var lite spänd och träig i början denna grabben går bättre desto längre han går och när han fick sin sista runda var han riktigt följsam och fin! Han va lite het på gröten något man inte år så van vid men han vill och verkar tycka det är kul! Han är inte tittig på hinder mer det som är runt omkring.

Lalle skötte sig tätt bra han med. Det är denna hästarna korsgaloppen som skapar sådan orytm. Tyvärr inget jag direkt kan träna upp hemma då han inte har dålig balans eller nått mest att han förmodligen blir så exalterad när han ska hoppa då kommer den men men det kanske går bort:)

Åter till dagen..
Började att jobba fjonte i padocken kändes inte så inspirerande då det var kyligt ute! Han va så seg först så lände att detta blir ju ett trevligt ridpass, not. Men denna grabben brukar vanligtvis bli finare desto längre man rider så i detta fallet också :) när han väl fick sin fina ridbarhet är han en fröjd. Hoppade ett sockerbitshinder på volt helt plötsligt i landningen skjuter han in bakdelen under sig och stannar och ser avslappnad ut. Kollar och på sidan hänger ländtäcket hmm för sex månader sedan hade han kastat av mig då lugnare har han blivit..:) skrittade fram ute i dag och få fick han syn på två tranor på åkern som inte brukar vara där men han var super cool ( bilden tagen bår han spanar in dom)

Sture trodde jag skulle vara trött efter gårdagen med tanke på att han låg ner och sov när jag kom på morgonen så kelade i boxen en stund med honom:) men i alla fall tog en lugn skogstur eller inte super taggad så han hade återhämtat sig va under natten :P

Lalle var inget undantag han var inte heller trött på din skogstur! Super taggad så i morgon blir det en tur mellan åkrarna då han får galoppera av sig! Han har sååå mycket energi och är bra med en urladdning i bland :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar