lördag 1 mars 2014

I morgon är det dax..

Att rida igen! Längtar faktiskt.. Tänk vad några dagar och lite inspiration kan göra för själen! Dock hade jag gärna fått mer inspiration blev tyvärr lite för lite- Var mindre starter än vad jag räknat med :/.

Lite nya inköp blev det men inte jätte mycket på mässan ändå. Vi var nämligen på Ullared på torsdagen där blev det lite saker men mest bra att ha saker. På mässan var det en sak till Sture en ny martinagl från Tolga riktigt snygg! Stilren men ändå några detaljer som va snygga liksom..Bild kommer det lovar jag :)..Med bra att ha saker menar jag att jag köpte på mig Dodson and Horrels Placid som Fjonte äter betalar annars 300:- förpackningen här kostade den 200:- så köpte hela deras lager + att jag köpte nypon pulver från dom för 200:- 1,5 kg va mässpris på allt! Sedan blev det ett skimmelschampo från Cowboy Magic även green spot remover från dom med, super bra torrschampo- Tycker Cowboy Magics grejor är de enda som är riktigt bra speciellt till desse skimmlar och givetvis grönsåpa! Men detta shine out in yellow som schampot heter är super att ta efter i svansen och skölja ut den blir kritvit i alla fall en stund...När det gäller skimmlar :P

Sture fick en ny hoppmagplatta från Ullared en Knights till ett mycket bra pris! Som sagt bilder kommer i morgon! Om någon är intresserad! Men blev faktiskt inte så mycket annat inga roliga grejor så där diret än bra att ha som sagt:)

Ni får en bild på den snygge Casino so stod här på inridning i Juni förra året. Så snygg och såå snäll saknar faktiskt honom många gånger :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar