måndag 10 februari 2014

Busiga hästar!

I dag fick lalle och Sture en vilodag! Bägge va ju duktiga i går så :) så i dag Fick de andra tre ut och röra på sig. Vilka galningar! Pigga och glada mycket brall i kroppen..Curre va mer i luften än på marken pep och sparkade.. Stundtals va han fin, han som bara skulle gå lite lugnt.. Han blev svettig men mycket energi kvar.. Fjonte va hel fjollig han med och flög omkring men annars så jädrans fin! Avslappnad alltså det är så svårt att fånga på bild så fin han är i de lägena! Han är faktiskt nästan alltid fin att tömköra och så lyhörd och fin att tömköra med! Tänk han som inte va tömköra på 2 pr sedan typ.. Han fattar inget och nu är han en av de finaste hör hemma att tömma :) 

Flisan va en riktig galning i linan i dag.. Tänkte att jag sitter aldrig kvar om hon gör så.. Tur att hon va snäll att Ruda skritt och trav inga problem! Blir nog galopp denna veckan :D hoppas jag sitter kvar då ;) hihi 

Lite bilder på killarna! Kolla fjonte vilken rumpa han fått, sedan behöver ni k te kolla på hans jätte piss fläck på rumpan ;) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar