onsdag 9 oktober 2013

Lite dåligt av mig..

Har varit lite dålig på att uppdatera lite ordentligt på någon dag tycker jag..

Lalle har mest fått "leka" lite denna veckan känns det som. Alltså han har ju inte gått helt kravlöst men ändå inte helt seriöst alla dagar. Tävling 2 dagar denna veckan för hans del börjar i morgon i Olofström sedan Tingsryd på söndag. Ska bli riktigt kul tyvärr finns det inte så mycket tävlingar kvar i år känns precis som det börjat för honom eftersom han stod lite skadad mitt i högsäsongen. Men det kommer fler år han är ju inte last gammal ännu :)

( Lalle 3,5 år gammal på bilden några dagar efter kastrerades han)

Fjonte tömkörde jag i går han gick ju ett bra pass på bommarna i tisdags och mer ska de bli i dag måste trötta ut honom lite han är så full av energi och han ska tävla på söndag vilket innebär att han måste göra av med lite onödig överskotts energi.

( Så här såg Fjonte ut när han kom till mig på inridning för många år sedan:P söt va?! ser ut som en bebis)
Hjalmar, Jalle denna killen har växt nu de senaste gångerna bara. Han har nog smält att han faktiskt ska ridas och arbeta detta har tagit tid men då ska Vi komma i håg att han är 6 år och hingst de får sina ideer minst sagt. Han har varit avslappnad fin i skritten lyssnar super på skänklarna och kommandon. Traven som blev något problematisk första gången då han bara skulle komma undan fungerar riktigt bra den med nu! Avslappnad tar för sig kort sagt han börjar tycka ridningen är riktigt roligt!! Man ser hur trött han är i huvudet efteråt och det är ju lite det som är målet han ska arbeta med huvudet positivt och inte komma undan vilket har varit det han gjort innan. Men som sagt detta börjar kännas riktigt bra! Ska kanske inte säga för mycket nu händer det väl något nästa gång ;)Som sagt tävling 2 dagar denna veckan man får ju passa på inte mycket i närheten sedan som passar Lalle mer som passar Fjonte liksom :)Sture bland de första dagarna han var hemma. Nu snart väntas kasterring för honom. Varför frågar Ni kanske er? Dels 1. Han har grovnat på sig nu under sommaren. Han behövde få lite nacke till innan tyckte jag men nu räcker det nu är det nästan för mycket :S.. 2. Han börjar försöka rida på de andra på betet vilket de andra gör med på varandra i bland men rätt som det är händer det en olycka liksom :) Har ju inte direkt tänkt att ha honom som hingst heller sedan så :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar