måndag 28 oktober 2013

Det vankas oväder..

Här har Vi fått storm varning och visst vädret är väl inte helt super. Det blåste i morse nu regnar det och har börjat blåsa på igen men hästarna sköter sig..

Hjalmar har galopperat under ryttare utan lina för första gången och det gick bra han var dock lite seg i dag men gjorde det man bad honom om inga problem.

Bosse red jag utan lina i skritt i dag gick helt okej för att vara första gången!

Fjonte longerade jag med Pessoa selen. han var super fin i galoppen och fick en riktigt fin rund och aktiv galopp även traven blev riktigt fin sedan.

Curre har varit på skritt runda han hade helst galopperat men nu är det bara skritt som gäller dock svårt att säga till honom ;)

Lalle longerades med Pessoa selen helt okej gick det. Han fuskar gärna lite när hans svaga punkter kommer men det är bara att jobba på! Han kommer gärna i korsgalopp i kortsidorna när man hoppar och detta kommer gärna när man longerar. Har fått en del ris för detta med hans korsgalopp men Vi jobbar på hemma i markarbetet händer det inte på de viset utan mest vid hoppningen men till min stora glädje var det hästar som gick 130 och högre som körde lite korsgalopp de med på kort sidorna..Detta var rutinerade personen så Lalle det finns även hopp för dig ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar