söndag 3 mars 2013

Är våren här?

I går var det så mysigt här hemma solen lyste och det var varmt hästarna behövde inte ha ländtäcken när de reds.. Vår känsla är våren kanske äntlugen här??!! Jag hoppas verkligen det!!

I går red jag för första gången på 3 veckor och det gick bra.. Tråkigt nog har Lalle tappat en framsko och Curre en baksko men tråkigast är Lalle då det är väldigt synd om honom ;)

Curre skrittade jag och travade lite på åkern innan allt har tinat upp kunde nog hyra ut paddocken till skridskor intresserade men det lättade emot eftermiddagen sedan..Då red jag Lalle där dock bara i skritt men bättre än ingenting alls.. Fjonte mannen sedan blev riden i skritt trav och lite galopp gick att galoppera en långsida i paddocken i alla fall bättre än inget ;)..

Alice var här och red Picazzo han sköter sig riktigt bra men gud den hästen världen latmask.. ARbeta är inte hans starka sida han går i form och arbetar men han går såååå sakta!!! Det andra hästar tycker är jobbigt är inga problem för Picazzo men att jobba på framåt då blir han sur och tvär..Latmasken ;) Men han är snäll det är huvudsaken ...

Lina var med och tog lite bilder hon har för övrigt tömmat hästarna lite förra veckan även ridit Lalle lite han hade varit förjävlig..Även Picazzo hade varit ute en runda barbacka...Han och Lalle är de ända i stallet som är ridna barbacka får ta tag i detta i sommar de brukar ju bara tycka det är läskigt första gången kan även inflika med att Lalle är riden en gång barbacka..Picazzo red jag riktigt mycket barbacka när jag avr yngre då red man ju ett arbetspass i skogen och han brallade och bockade men man satt kvar ja herre gud!! Det var tider det ;)

Blev bild på alla här hemma utom Sture men han får väl vara med i dag då ;)
Kolal denna grabben han är "bara" 16 år är gör så med sina täcken men vad gör det när man är så söt?? :)..Har sagt det och säger det igen denna grabben kommer ALDRIG att bli mer än 3 år gammal Sture kan räknas som en mogen herre jämförelse med Picazzo..Men vad gör det när man är full av personlighet det finns bara en sådan stjärna..
Fjonte tyckte det var lite soligt ute i går...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar