söndag 8 juni 2014

Tävlingsdag 3 av 3!

I dag var det dags för sista tävlingsdagen 2x1meter med Sture.. Kommer dit och ja det var betydligt tittigare än i fredags nu hade de hittat mycket saker ;) Nummer två var det en vit grind under som Sture konstigt nog inte glodde så mycket på, Sture är alltså lite tittig på saker i bland ;).. Men tyvärr rev han det sedan hoppade han bra fram till kombinationen vet inte riktigt vad som hände men han verkade inte kolla på själva hindret utan något som hände runt. Var en som backade undan vid kombinationen precis men alltså det är sådant som händer och han får vänja sig vid att det händer saker undertiden! Man måste fokusera liksom ;) Sedan var det vattenmattorna som han tog fart till dom kan ju faktiskt bitas! Sp ett stopp och ett ner vilket inte var någon större sak!

I andra 1 metern hoppade han riktigt trevligt ett nytt titt hinder med en solgrind under no problems! En felfri runda och andra kvalet gjort :).. Duktiga Sture som hoppade bra! Nu är det tänkt att han får semester fram till efter EM..

Var inne och läste proppen nyss till EM blev besviken då EM klassen går i 110 :(.. Hade ju hellre sett att den gick i 120 liksom :/ men men nu är det som det är liksom :( 


 
Sture efter sin felfria runda i dag! Matte ser ju mindre kul ut ;)

Detta är helgens skörd liksom :)
 
Summan är att jag är jätte nöjd med mina killar i helgen! Dock känns det lite surt med Lalle som var så nära några nollrundor i 120:in! Det roliga är att jag fått beröm för mina hästar i helgen att det gått bra! Kul att höra att det finns dom som faktiskt tycker att ens hästar är fina! Min kämpar för det har de verkligen gjort, de har kämpat för mig! :)

2 kommentarer:

  1. Oj vad många priser ni plockade! Grattis :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det blir lätt med fina hästar som ställer upp och turen på sin sida i vissa klasser :)

      Radera