söndag 22 juni 2014

Tävling..

Ja i dag var det då tävling för lalle och Sture.. Eftersom EM nu går i 1m 1.10 så tänkte jag att lalle fick åka med Sture och hoppa 1,05 och 1.10 är ju ett tag sedan lalle gick mindre än 1.10..

Först utövar Sture som gick 1m och gjorde det helt okej lite spänt men felfritt! Nu har han gått tre noll rundor i 1m så färdig kvalad :) banan var bra men rätt tittiga hinder men set fixade han bra som sagt.. Sedan fick han en meter till vilket inte alls blev bra.. För det mesta brukar Sture vara finast andra rundan då han fått kolla av sig och han var mer avslappnad inne på banan men hon som red innan mig kraschade i en oxern och trillade av och Sture blir spänd och hittade något på ena lång Sudan döm var skit läskigt!! Och så var han jätte spänd!! Hoppade spänt och sedan kom han till vattenmattan och där tog det slut. Han hade låst sig han var inte rädd för mattan utan låst sig!! Nu kommer han få hå och drälla en månad sedan tar vi tag i det igen!!

Lalle hoppade ettan och tvåan bra sedan blev han frågande och nästan besviken var det inte högre?! Han hoppade i alla fall felfritt och gjorde en bra omhoppningen följde bra i svängarna så han VANN.. En vinst är alltid en vinst även i en 1,05 a :)
I 1.10 sedan var han fin men inte så fokuserad så han blev lite studdsen mot trean och fick ingen riktig reda med galoppen så tyvärr ett ner annars okej.. Kändes lite synd då det förmodligen också lett till placering.. But thats life!! Njuter av min seger i stället :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar