tisdag 9 oktober 2012

Finally..

Nu kommer det en uppdatering..Tänkte ta häst och häst..

Janiool
Har börjat bli fin i kroppen och kännas mycket bättre i hoppningen mer säker och hoppar med bättre teknik. Var i väg hos Frida i går och tränade och där fungerade han riktigt bra! Alltid kul när det går bra..

Fjonte
Han har också börjat bli bättre har haft problem att han släpper bettet i bland och får honom då inte fram till bettet så som jag vill ha honom..Därför har bett byte skett och detta verkat hjälpa en del men man får rida på bra tycker för övrigt att jag fått bättre tryck i honom i markarbetet vilken ridbarhet det finns i denna grabb!! Bilderna är i från löshoppning för någon vecka sedan när han busar omkring..

Curre
Curre är tyvärr skadad nu och kommer inte att komma tillbaka mer denna tävlingssäsongen..Men hoppas att han komer att bli helt okej så ska han vara i gång till början på året igen! Han är rätt uttråkad vill jag säga dock rids han i skritt och joggas lite i trav så helt stilla stående är han inte..

Picazzo
Han går här på halvfart han motioneras och rids lite i eckan han är dock inte i gång lika mycket som dom andra men vem vill gå 6 dagar i veckan när man är gad pensionär? :)

Sture
Denna grabben har fått gå in i vuxen skolan nu.. Inridning påbörjad.. Han är känslig och lite osäker men han är sutten på, en gång vill tilläggas ;) Men hoppas på att detta går vägen för han är fin. Har tyckt att han inte är så där fin MEN om man jämnför med andra 2 åringar så är han en riktigt svan!! Så man ska nog inte vara så kritisk mot sina egna hästar..Sture på bild nedanför med sin sommarkompis Happan som fick notioneras lite innan Sture skulle löshoppa.. Att springa är inte riktigt Happsan favoritgrej ;) Men dom har kul tillsammans i alla fall..
Amarula
Åkte hem i slutet på förra veckan.. Vilken ponny detta kommer att bli!! Får man hennes attityd och humör att användas till hinder.. oj oj vilkne ponny då!! Hennes pappa är ju helt fenomenal han är född 06 är i princip alltis felfri och är nu kvalad till Msv han är b ponny.. Han var här på inridning 2009 och det märktes redan då att han skulle det bli något av ;)

På torsdag kommer det en 3 åring som ska ridas in berättar mer om den sedan..:)

2 kommentarer:

  1. han är rätt ståtlig med sadel och allt nu .. den nya Ni har skaffat ser fräck ut!! Vad är det för herre? :)

    SvaraRadera