söndag 1 april 2012

Tävling..

Årets första tävling och denna lille fantastiska häst Janiool skötte sig kanon! Lokal hoppning i Olofström.

Första klassen 1 meter ett retfullt pet på näst sista hindret. Han gick in i korsgalopp i svängen mot hindret och var i pytte lite med fram kan säga att jag kom i från hindret men då trillade bommen så den låg och rullade. Tycker att banan var si sådär inte riktigtlogisk till sista hindret kanske och lite så.. Men han skötte sig fin fint trots att piloten höll på att styra på hinder nummer 8 istället för 6 ;)..Tur att han är så lätt att svänga..

I 1.10 klassen sedan gjorde han kanon! Fina språng avslappnad och fin och rädd om sig vilket resulterade i en runda med 0 fel! Denna banan var bättre förutom sista hindret! Vad var detta för sväng till hinder nummer 9 en omhoppningssväng och trångt till det..Film ska komma så då får Ni se där..Men det var en logisk sväng till en omhoppning men inte till en grund omgång då detta hindret även avr med i grunden för avd A..

Men mycket nöjd med denna lille killen som kan vara spänd inomhus..Han hoppade till för läktaren den ligger på hela långsidan och lite lågt men annars tycker jag att detta ridhuset är bra! Det är ljust och fint för min lille kille som inte tycker om mörka ridhus..Kändes bra att göra min debut för året och ge honom en bra inomhus tävling nästa tävling är utomhu sedan ju :)..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar