fredag 27 april 2012

Duktiga killar..

I måndags körde jag på lite..Målade boxarna fronten på de i alla fall.. behöver dock målas 2 gånger så det inte skiner igenom och nu blir det verkligen GRÅTT!! Dock en rätt mild grå färg beror visserligen på i vilken vinkel man ser det i..

Longerad och tömkörde även grabbarna här hemma. Curre fick dock en vila då han tävlade i söndags och han var värd det..Sture där emot longerade jag lite för andra gången i hans liv och han hade även sadel på sig för första gången i sitt liv! Jag hade värsta grejen i huvudet att nu kom det sadeltvång och det ena med det tredje gästen gör INGENTING! Cool grabb det..
Just nu börjar han se vuxen ut i kroppen och huvudet halsen BÖRJAR se bättre ut men den liksom ser inte riktigt ut som den tillhör hans kropp alla dagar..;)

En bild på Jonte.. han var kanon fin och skötte sig kanon. Han börjar se mycket bättre ut i kroppen nu. har verkligen gått fort :)
Både Picazzo och Janiool var även de ute och rörde på sina rumpor dock blev det inga bilder på dom då kameran gav upp lite sedan..Tekniken..Bägge två skötte sig bra och Picazzo var så glad för att få ha kommit ut han hoppade och studsade och var som sagt glad..Ska verkligen ha i gång den grabbben också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar