söndag 22 december 2013

Ja rätt dåligt..

Inget bloggande blev det i går skulle fixa detta på kvällen och så dog telefonen = inget batteri dock är det inte ovanligt här..

Har nog glömt att skriva att i onsdags åkte Paddan hem denna stora snälla grabb hoppas det klickar mellan honom och de som va intresserade av att köpa honom! Boxen var inte tom jätte länge i går kom Felicia ett sto född 2009 Lipizzanare  som ska ridas in! Verkar vara en trevlig tjej får väl se om jag säger för mycket då eldprovet kommer i da. Kossorna! :) Bild kommer på denna tjej!

Messi travade uppsuttet i går han blev lite sur för att han skulle behöva gå på fortare denna söta kille! Men han gjorde det först spänt andra gången som han inte gjort annat. Han verkar ta in mycket och vara lättlärd men sedan är han lat.. Ja desse hästar..

Curre tömkörde jag i går och det gick betydligt bättre än dagen innan då han hoppade och studdsade sparkade bakut va nere i diket och vände ja han va pigg men i går mycket lugnare. Tänkte testa Ps tränset på honom se hur han reagerar på det. Fjonte blir ju mycket mer avslappnad på mucklem och ps träns.. Och för att inte tala om Lalle är positivt överraskad på hans reaktion på Ps träns och givetvis har nog som sagt bettet en bidragande effekt med men tror mycket på tränset på honom han går ju till och med avslappnad och bra i skogen! När Vi pratar om skogen det va just där Sture va i går och va läskigt det va när det låg timmer ute precis vid vägen mycket läskigt men han gjorde det han skulle och traskade på i alla gångarter. Tycker om denna killen! Ska testa Ps tränset på honom med tänkte jag alltid intressant att se om det blir bättre/ sämre ingen skillnad alla hästar reagarera ju olika :) Ska blir intressant att se om han går bättre med "sin" sadel med som ska komma i mellandagarna efter hmmm alldeles för lång tid ..

Lalle har inte gått på någon dag misstänkte ju hovböld men Micke hittade ingen dock va han sulöm bak så får slå på bakskor hoppas det inte kommer någon snö! Lalle har svårtigheter att gå med bakskor när det är snö ut nämligen..Så nu får Vi se när Micke kan komma Curre behöver även han nya framskor ja alltid är det något ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar