tisdag 8 januari 2013

Vad gör man inte

för sina små hästar...Förmiddagen började med torra kläder och slutade med blöta..

Red Ivectraa på morgonen kan bara säga hon är fux hon är sto hon har två virvlar i pannan och hon brunstar.. Behöver jag säga mer? ;)

Plockade upp lite hinder sedan 4 studds ena långsidan och räcke 3 galoppsprång oxer som man kan komma i från bägge hållen på så med andra ord även oxer 3 galoppsprång räcke. Hästarna har inte hoppar sedan i slutet på november heller kan tilläggas och det verkade som det var roligt..

Måste säga att Fjonte kännsdet som att han verkligen utvecklats! Han känns mer framåt på hinder man har något att "rida" så att säga.. Innan när man tog tillbaka honom kryllade han i hop sig och var det 3 galoppsprång kunde han nog fått in 5 liksom.. Så kändes verkligen hetl okej. Hoppade dock inga högre höjder kankse max 70 cm kasnke tar någon språng i morgon också eller fåt det ligga kvar bra med lite gymnastik för dom!

Janiool tyckte att studdsen var hel skoj och hoppade som tusan dock tyckte han att de andra hindrena var lite mesiga för hans del. Men han gör vad han ska det viktigaste var att han gick på 3 och inte 3,5 eller 4. Få en bra galopp framåt!
'
Dock ska det bli skönt när paddocken VÄL är klar.. Kommer bli bredare och förmodligen lite längre.. Längden är 40 m just nu men 45-47 hade inte varit helt fel..Med 45 meter kan man få 5 galoppsprång på en långsida och 6 på böjspår nu är det lite trångt med 4 galoppsprång på ena långsidan.. Och ännu bättre blir den bredare kommer man kunna göra så mycket flera bra övningar..LÄNGTAR!! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar