torsdag 30 augusti 2012

Löshoppning!!

Nu i några dagar har dagarna INTE blivit som jag hade tänkte mig haft tandvärk sedan lördags middag och det hjälpte inte emd några värktabletter.. var hos tandläkaren som inte hittade något mer än att jag var spänd i käkleden typ..Bara att när jag åkte där i från blev det ännu värre och fick citodon utskrivet som inte heller hjälpte..Med andra ord hade inte sovit ordentligt 2 nätter innnan och ingenting natten till tisdagen var hos tandis igen som nu borrade upp lagningen på den tanden och visade sig att där var felet.. Felet åtgärdat och jag kan sova igen!! Men tänk vad den liten tand kan göra mycket skada..Slå ut en människa helt liksom..

Nåja i går och i dag har hästarna fått löshoppa lite.. Elina hjälpte mig med några av dom.. Några skötte sig riktitg bra och några skötte sig sisådär..Hästar är ju sådana men finns två stycken som ALLTID sköter sig bra :) Detta är Sture och Fjonte..Alltid lika possitiva till att få hoppa lite..

Fjonte bara galopperar varv på varv han går inte att stoppa..Låg öven MASSA bommar i mitten av paddocken men varför inte snirkla in hoppa dom innan man ska in i löshoppningsgången!? Vilken häst! Hoppade riktigt trrevligt fina bakben.. Dock var det kvälls sol så den bländar in i kameran så ingen bra film :S lite tråkigt men sant..


Picazzo visade i går att gammal man kan faktiskt också..;)..Dock hoppade han inga höjder då jag inte riktigt han honom klart då några skulle komma och jag helt glömt bort det...Snacka om att vara tankspridd i bland!! :)

Janiool hoppade även han i går och hoppade si så där.. Alltså han hoppade allt men han hoppar bättre uppsuttet han springer mest och fjantar och kolalr på allt annat i bland.. Dock kunde han hoppa brett i går.. han fick hoppa lite först på höjden sedan lite brett det behövs det med! Ingen super film på honom heller då kvälls solen infann sig..Curre fick ut i morse och röra på sina lurviga.. Var väl med blandad förtjusning.. Började bra sedan var det inte så bra i mitten för att sluta rätt okej..Han tyckte det avr mer intressant att kolla på hundarna som i sin tur satt på stenmuren och kollade på grannens får.. Vilken liga dessa djur är liksom ;) Han hoppade först kankse 130-140 sedan gick Vi ner och breddade i stället så dom får träna på sådant också..:)..Bilderna är i från när det var rätt lågt och breddat ..


Sedan hade Vi Sture..Denna lille kille som har blivit väldigt stor helt plötsligt..Mättte honom i dag till 164 så nu får han gärna sluta växa..han känns mycket högre än Curre men han är ju väldigt högrest och långbent.. Väldigt snygg börjar han faktiskt bli..och bild skön och han ställer gärna upp på bild men helst ska det vara när bild.. Då menar jag med näsan 2 cm i från kameran....Han hoppade första lite högre typ 120 med lätthet sedan fick även han hoppa lite bredare slängde även under vattenmattan men det var ju inga problem direkt ;)


var väldigt fina foto tillfällen på denna killen dock står man ju alltid helt fel när han stod och spände upp sig..Men men..Så är det ju alltid ;)

Även Linas nordis ( eller hennes kompis) som går på bete med Sture hoppade i dag.. han har aldrig löshoppat innan han vra rätt rolig för efter hindret var han ssååå nöjd med sig själv och gjorde något som antagligen skulle likna en bockning ;) Sedan var det skönt att rulla sig i paddocken det var ju en favvis..
Amarula är i vilande form just nu då hon fick sin vaccination i går och va sååå duktig när hon fick sprutorna :) En liten sötnos är hon allt!!

Detta är några bilder på henne i från slutet på juni.. så som hon gör när hon hoppar över bommarna är så Fjonte också springer och gör..Synd att inte huvudet på Amarula kom med bara hade varit en snygg bild annars ju ;) Detta är en riktigt skön fröken som har MYCKET vilja och hopp i sig.. Hoppa har hon bevisat att hon kan :)

1 kommentar:

  1. Hejsan josefina hoppas du kommer ihåg mig "Ella" som prov red Toppan och köpte henne om du vill se fler bilder på henne så kan du titta på min blogg som jag har tillsammans med en kompis den heter: ellacorren.blogspot.com!

    SvaraRadera