onsdag 5 september 2012

Dagarna går..

och samma saker händer i princip..I går fick fjonte och lalle nya skor..Fjonte trampade av sig sin ena för ca1 vecka sedan så har inte velat rida honom så mycket då han verkar sig själv..Så nu blir det att ta tag i honom och hålla i sig! :)..

De flesta har galoppat och ridits lite på åkern precis vid gården.. kan säga att Lalle var riktigt trött i tisdags efetr att ha fått galoppträna där ute i ökad galopp och samlad galopp..
Picazzo var riktigt fin i måndags när jag fick fram honom det bor en liten latmask i honom.. Sedan när han kom i gång var det riktigt fin ridbarhet..
Curre har varit så pigg nu så han har varit svå att rida...Men efetr att han fivk gå ett litet psykiskt ansträngande pass i tisdags i skogen ..Var inte överdrivet mycket galopp men det var skritt på underlag där han var tvungen att lyfta på fötterna och tänka.. Mycket bra!
Amarula har varit så duktig nu denna lilla fina ponny! Vilken klippa honom kommer att bli..Väldigt positiv till det man gör med henne.. Kanske ska säga än så länge så det inte händer något ;)


Bjuder på en bild på Lilla Ella och Mysse :) Även en bild till hos mormor och morfar..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar