onsdag 8 augusti 2012

Oj då..

Nu var det ett tag sedan igen..Jag täner flera gånger att i dag ska jag skriva men se hur det blivit..
Det har hänt VÄLDIGT mycket sedan sist..
Förra veckan var jag i väg och tränade 2 gånger nere hos Frida.. Curre var där en dag och hoppade super fint väldigt lätt att rida på hinder emellan och kändes väldigt fräsch och fin.. Så skulle det alltid varit lätt och okomplicerat ;)
Fjonte åkte ner dagen efter och även han hoppade sedan väldigt fint ..Dock var hemfärden den längsta jag avrit med om i hela mitt liv.....Stökade från Sölvesborg till Åryd vet inte varför detta hänt men antar att han fått in någon insekt då han stod hyssat lugnt på vägen ner då spekade han bara i transporten här och var inte ett dugg svett.. När han kom hem så var han genomsvett och hade ett spräckt ögonbryn.. Så jag bommen har han varit över på e22:an..Men där uppe kan man ju inte stanna liksom..men men.. Han skulle hopat på v-plats men så blir inet fallet då han fått pencillin salva. Såret ser väldigt fint ut nu i alla fall och han verkar inte ha några men  utav att..Som sagt han gjorde i alla fall en väldigt fin träning vilken gummiboll denna killen är!!

De andra hästarna här hemma har annars fungerat fint Lexuz var rikigt fin förra veckan och ha blivit väldigt fin på hinder och i går var det dax för killen att åka hem...Då det finns köpare på honom som vill h honom till hösten och då finns det ingen anledning att ahn står här när de kan hålla i gång honom själva :)


I helgen var Vi även i väg på tävling i sölvesborg.. Janiool gick 1 meter och 1.10.. Han hoppade bättre än någonsin på tävlingen.. Riktigt fin språng dock har han ju aldrig hoppat kombination.,.....bara så där varje tävling sedan han var 4..Så då skulle han smita på b hindret i första ,..Det var oxer in och räcke ut och han började dra sig redan över oxern..Jag fick honom rätt men dessvärre fick han med sig bakbommen på oxern så ett riv sedan så hoppade han jätte fint till sista då tyckte han att han var färdig och liksom la av..Så ett riv där med..I 1.10 där emot var ha super!! Jag gjorde dock en jätte tabbe och råkade rida in honom snett på ett hinder så ett riv dock räckte det till placering så det avra var 1 felfri av 8 stycken...
Curre åkte sedan med på söndagen för 2 120..I försat 120 var hästen sååå tråkig lyssnade inte på skänkeln var seg tråkig och inte framåt..Vilket resulterade iskit inne på banan..Bytte sporrar och betyt till andra klassen då var han 100  gånger bättre.. Dock kändes det som två skit pet..Han rev 2:an missbedömde lite hur det låg sedan la jag upp tempot lite då det var en A:0 :a men sedan kom han lite tight in på näst sista..Tycker då att han kunde i alla fall försökt ställa upp lite men ne då..Då var ha i det och den rullade ner..Annars hade tiden räckt till en 5:e plats..Lite retfullt nrä det handlar om så små marginaler från att vara 0:a...Men men bara att träna på.
Nu i helgen bär det av till tingsryd och v-plast cup :) Fredag och söndag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar