söndag 19 augusti 2012

Lilleman lyckas även denna helg..

Ja i dag var Vi i Jämjö med Janiool han skulle hoppa 1 meter i avd A och 110 i avd B..
Som sagt 1 meter är han färdig med när man intelägger så mycket focus på hindrena utan kolla mest på allt annat så..
Men han kompliterade detta misstag med att hoppa nolla i 110 i stället.. Så nu får han:

* Gå i avd A upp till 110
* Starta 120

Detta gör han helt lagligt och rätt enligt TR:s alla regler.. Detta är någon som många inte följer med sina unghästar.. Vilket jag tycker är dåligt.. Man borde ju kunna låsa klasserna i tdb att har du tex en 6 åring som inte får tävla avd A i 11+ då ska du heller inte kunna anmäla den till det likaså är det inte färdigkvalad till 120 då ska inte helelr detta gå.. Detta är ju faktiskt till för att följas och är för hästarna skull! Synd bara att det finns de som inte följer detta som sagt.. Men tydligen ska de bli allt mer hårda på detta och om detta sker på en tävling så ska det omedelbart skickas till diciplin nämnden! Och detta tycker jag är mycket bra!

I alla fall är mycket nöjd med lille tramsen i dag för han hoppade riktigt bra i 110 klassen också fina språng och Helen kollade och sa att han börjar komma fint med bak!!! :) För övrigt debuterade Helen sin fina Amarone 110 med endast ett ner så fin runda!!

Var även bar banor där i dag..Rytmiska och det flöt på bra var duktiga Peter Bengtsson som byggt..han tävlar ju aktivit själv så de brukar faktiskt bygga bra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar