torsdag 11 december 2014

Julefint!

I går fick hästarna det julefint! Alla boxar kördes ut med bobcat och halmades upp på nytt! Det ser så mysigt ut när de står på halm och de är aldrig sysslolösa när de står inne heller för den delen :)..Och det viktigaste tuggbehovet uppfylls ju de har ju halm 24 h om dygnet, Ja mina har halm i hagen också att smaska på så de kan ju inte ha det jätte dåligt?

I går var Suss här igenom och klämde igenom Fjonte där SI leden låg bra men låsningen i länden hade kommit tillbaka men antingen det ena eller det andra brukade gå tillbaka så nu hoppas Vi på att det stannar och att det var detta som spökade för grabben i hoppningen :)

I dag är det ännu en dag med storm, ska tydligen blåsa på ordentligt! Men så är det när det är varmt ute = risk för stormar och blåst!

Får väl försöka plocka ut några av grabbarna i dag i alla fall. Krabban hade behövts ridas eller tömköras kanske? Tror han hade behövt det. Sedan ska fjonte skrittas en runda och Lalle behöver ridas såå det är väl bara att sätta i gång nu ut i det fina vädret! ;)

Vill Ni ha fler uppdateringar gällande vad som händer följ oss på instagram lite lättare i bland att bara slänga in ett foto där så länge heter där stall_lekanderuggla

Curre för några år sedan, om inte annat har Vi än så länge ingen snö och Curre är något vitare nu än då ser jag nu när man kollar på bilder ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar