onsdag 5 november 2014

Dålig uppdatering dåligt väder

och dålig Ella.. Ja vilken vecka Ella var hemma 2 dagar måndag och tisdag var på dagis i går men fick hämtas tidigare pga att hon var dålig i magen.. Så nu blir det att vara hemma hela veckan.. Ja så kan det vara att vara liten :)

Hästarna vilade helt i går och i tisdags var det lite tömkörning och annat på schemat. Just nu har det varit lite mer att göra och dagarna är korta tyvärr. Hästarna ska gå lite på lågvarv nu de går 5 dagar i veckan annars nu går de 4 dagar typ varannan dag hade jag tänkt.

Lalle kommer att tömköras/longeras en del då jag inte har någon sadel som passar 100%  och kommer inte ha en hel del veckor till och det ser ut som det blir att köpa en sadel till.. suck detta med sadlar och känsliga kusar alltså :P.. Skickade min andra CWD sadel i går är en ska testa den.. Säljer verkligen den med sorg i hjärtat men så är det passar det inte Lalle så gör den inte..

Fjonte kommer bara att lulla lite denna veckan då han ska komma i gång nu efter att han vilat i 3 v. Förmodligen hade han vrickat sig därför han betedde sig konstigt i hoppingen det var ofta i vänstersväng och/eller när han fått ta i på ett hinder och gått stort liksom så Vi hittade en svullnad i vänsterbak som la sig så fort han hade vilat i 3 dagar så håll tummarna att det bara va de! Han var ju aldrig halt men han är ju känslig liksom :)

Curre kör på som vanligt ridning eller tömkörning tyvärr har han tappat en baksko oh behöver skos om helt . Pratade med hovslagaren förra veckan och han skulle komma denna veckan men ja han har ju inte dykt upp ännu och skulle vara här i början på veckan, har ju ett gäng till som behöver skos . Curre behöver även klippas igen så får väl ta honom en dag sedan med, inte världens roligaste men det kanske håller mer än 3-4 veckor? eller inte är typ för varmt ute för att det ska hålla så länge tyvärr..

Sture kommer ju som sagt att vila året ut sedan sättas i gång lugnt och kommer lägga stort focus att bygga upp styrkan på honom det är en stor kille som behöver stärkas! Gör visserligen inget att det blir vila året ut har ju ingen sadel till honom nu längre heller om CWD sadeln säljs ;)

Uppdaterar mer vid dagens slut i dag ska jag ge mig ut i det fina vädret ( regn) :)


Lite bilder från Magnsu och mitt bröllop 2010 när jag red in på då 4 åriga Janiool :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar