fredag 1 augusti 2014

Lite ridning i dag!

4 kusar närmare bestämt! Alla de passen var vän inte direkt något att skryta med..speciellt inte lalles. Han är ju heller inte riden k paddocken på ett tag så får skylla mig själv då han just nu är rätt full av energi är det svårt att få honom att fokusera rätt i skogen. Han tycker mest bock och bus är rätt fokus;) nåja det blev inte sämre mot slutet då avslutade ned. Några låga språng! K morgon måste jag hitta en bra galopp hans bra galopp med tryck i! Låter bra va?!

Curre var pigg och kändes väl helg okej tyvärr är det svårt att inte känna för mycket på honom vilket jag gör just nu. Naturligt men tyvärr väldigt dumt!

Sture gick faktiskt riktigt bra! Kändes riktigt fin tryck i gångarterna så måste anmäla honom till kvalitén :) och sedan träns på trav länkning! Så går man hoppas på en bra dag just den dagen liksom.. Det är ju det med! 

Fjonte bara gjorde jag en enkel check på i paddocken. Jan kändes liksom lite seg då tog det väldigt lugnt så ett light pass. Har haft Ella själv i dag, Magnus hade henne visserligen en stund men Sture ich fjonte var hon med på i dag men inga problem med den tjejen trots att Jon kan vara riktigt tjurig i bland ;) .

Visst klär Sture i micklem?? Och han verkar svara bättre på detta än något annat träns.. Tur?! ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar