tisdag 3 juli 2012

Löshoppning..

Har man hästar går inte allt som planerat i bland gör de minst sagt liiiite dumma saker..Men det mesta brukar lösa sig men i bland ska de ha tur också!!

Nåja.. Har löshoppat lite både i måndags och i tisdags..I går ( tisdag) så hans det inte emd så många som jag planerat lilla Ella var på lite kinkigt humör och ville inte sova.. Men så här är det i bland och efetrsom jag ska ta hand om mitt barn så kan jag inte bara strunta i henne..

Lexuz och Sture blev i alla fall löshoppade så de fick springa lite..

Sture han ser ut som en Stork just nu.. 3 meter långa ben alltså! men han börjar växa i kostymen lite ska bli spännande att se hur han ser ut till hösten sedan..Han hoppade i alla fall riktigt bra fram har han varit bra i jämnt och bak börjar komma mer och mer! Inga hinder tycks vara för stora för honom i alla fall..Lexuz hoppade också bra.. Han har börjat bli riktigt tuff på hinder och vet vad det är frågan om nu..En riktigt cool grabb det  och snygg!!Några av de ska löshoppas under dagen så film och sådant kommer på essa med eller i alla fall bilder då filmningen lyckades så där då jags tår alldeles för någar och hoppar med hästen typ ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar