torsdag 19 juli 2012

Dagarna går..

och jag glömmer att skriva här..

Veckorna är väl mer eller mindre som vanligt här.. Den enda skillnaden är att Vi fick några dagars semester så Vi kunde åka i väg och ta det lite lugnt..

Annars har det varit som vanligt med hästar de är motionerade och så..Men vad de lyckas med det mesta!!! Picazzo har fått ett sår i ögat och var svullen i ögat tur att man har en snäll granne som har käst till veterinärsassistent som kan hjälpa en i sådana situationer.. Så nu är han fin igen.. Sedan har i tre av grabbarna som lyckats busa av sig sina skor..Men micke fixade 2  går och den 3:e får nya dojor i dag..

Fina Fjonte var i väg och tränade på gräs i går..Imponerad av honom första gången han går på gräs oh underlaget var slirigt men han hoppade och hoppade riktigt bra dessutom!! Och han var lugn på träningen också dock blir det en lugn dag för honom i dag då han ansträngde sig väldigt..  Men denna träningen hade han mera ork än den gången när han gick för Bjärne.. Riktigt nöjd med honom!

I går släppte Vi även in Sture till de andra grabbarna som går hemma på bete.. Ja denna kille.. Han skulle försöka betäcka Elinas mini shettis...Men nu verkar det gå bra efter att lille shettisen sa i från det behöver man när det gäller Sture för i den åldern är de lite hjärndöda i bland..


Bild på Lexuz tagen av hans ägare som var här för 2 veckor sedan..

 Tycker han är riktigt läcker!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar