söndag 15 januari 2012

Motionering av hästar..

Ja det hans med lite idag..Har varit riktigt seg i helgen..
Kalas i fredags em och i går var dt middag på kvällen så i säng vid tolv och upp tidigt på morgonen..eller tidigt och tidigt men tidigare än många andra som går och lägger sig den tiden..
I går var jag inte så inspirerad att göra något mer än att mocka och plocka in och ut pållarna..Det var ju fint väder MEN blåste som tusan! Och det var verkligen kallt i vinden..och kan tänka mig mina odågor hade fått nipprer att tömköras i blåsten..

Tog Curre, Jontis och Lalle och tömkörde de på grusvägen hemmavid eller i skogen är det lite mera typ..Tänkte var ju fruset men de fick trava lite också är ju så jämnt på vägen..

Curre började inte så bra loj och kunde ingenting verkligen..Började fundera på om han har glömt bort allt..Sedan när vi vände hemåt så får hästen sadeltvång och sparkar bakut och hoppar åt sidan upp på ett berg typ och ner igen och tvångar..Så fjantig i bland sedan efter det var han super fin! Han travade på och flyttade öppnor och var så fin så! Roligt att han var sådan..

Jontis han var också duktigt tyckte det var lite läskigt när jag sprang bakom honom i traven först men sedan när han vande sig så var han fin.. Var något finare för någon dag sedan men man kna inte få allt..Sedan fick han sig ett nytt täcke som är lite tjockare eller nytt och nytt köpte det förra vintern men kom aldrig till användning så nu fick Jontis det i dag han såg rätt stolt ut..

Lalle var sist ut och han tågade på och travade på såg faktiskt lite flaschig ut MEN gud vad tjock han blivit!!! Skämms ju när täckena åker av och såg i går att magen hänger nedanför täckes kanten..Sorry Lasse Liten banting är högprioritering för dig nu!! Tror dock inte Lalle håller med..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar