fredag 30 december 2011

Dagarna går..

Här rullar dagarna på och försöker göra någon nytta med hästarna..Man tappar ju lite insperationen när de tappar skorna och hovslagaren inte dyker upp..Torsdag eftermiddag skulle han kommit men mina hästar är fortfarande utan skor..Tycker mest synd om Curre som har tappat ALLA FYRA skorna och gå i denna geggan och steniga hagarna..Han är ömfotad vill jag lova..och nä de andra får ut och röra sig så ser han faktiskt lite ledsen ut..Han vill ju också arbeta..Men men det är bara att vänta han får väl skor till nästa år i alla fall...suck

Pojkarna här hemma stod det tömkörning på schemat för någon dag sedan..Dagarna har verkligen inte blivit som man planerat...Man ska inte planera för mycket för då händer det andra grejor som är mindre planerade...


Lille söte Picazzo som snart fyller 15 år kan man ju bara skratta åt i bland..Vart sitter de 15 åren när han börjar bocka och busa runt när man ska tömköra? Hade en bom utlagd också och den hoppade han med glädje över och taxerade in..Ja man är ju inte äldre än man gör sig! Man undrar lite vad som rör sig i det huvudet alltså..


Sedan Fjonte mannen han börjar bli riktigt fin nu! Man märker han orkar mer och mer i tömkörningen så något borde han ha stärkt sig! Synd att det inte blev riktigt i höst som jag tänkt mig med honom men så är det i bland och Vi får ta nya tag till våren med denna killen så han kommer ut på tävlingsbanorna..Han kändes ju så redo för det i våras/början på sommaren..Men nu är det som det är och han ser väldigt fräsh och fin ut i tömkörningen vilket steg killen har och arbets vilja! Tror på denna grabb..:)Janiool fick också ut en runda dock hade himlen börjat öppna up sig lite men inget hindrade lille Lasse liten och mig han var väldigt pigg och framåt och har inte varit så är fin att tömköra på länge..Men vilken liten köttbulle han blivit..Alltså han är tjock om magen men ser ut att växt till sig lite benen ser längre ut på honom och han har biffat på sig på vissa ställen..Men han är ju inte så gamal så då får man ju växa till sig lite..


Glada Lasse i stallgången med en mindre glad Wilma som har varit olydig och får sitta i linan medans matte tömkör hästarna..Hon är liv om livhanken när hon ligger så..Tur att Lasse är snäll och hundvan..
Även lite andra grejor än bara hästarna har hunnits med..Hundarna ska ju även dom ha lite tid även fast de går lösa på gården de få timmarna på dygnet det är ljust..Men visst ser de ut att mysa när de ligger i höet efter en dags jakt? Är Magnus som jagar med dom inte jag. Jag kör på att gå med de i koppel i stället när tid finnes..Är skönt att u och gå för omväxlingsskull i bland trots att det inte blir så ofta..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar