lördag 1 december 2012

Släkt i Släkt....

Ja nu är i alla fall 2 kusar klippta och fina...Bara en kvar..Dock känns inte Picazzo som den mest prioriterade MEn det ska göras det med.. Känns inte snällt att han ska bli genomsvettig.. Curre dock är ingen mening mer nu  år att klippa :)..Grabbarna blev fina i alla fall Lalle & Fjonte..

Har glömt det emd att det har åkt en häst och kommit en ny..

Fina Kamilah har åkt hem och när Nettan tog med henne lämnade hon i stället WW Ivectraa som är ett sto född 2007 e: Naziaak u. Ivernah ue: Crusader. En röd dam med två virvlar i pannan....Alla de som är inridna i år har två virvlar i pannan..Först Amarula sedan Sture Kamilah tror jag också hade det och sedan denna damen.. Är det ett virvel år? :)


Bild kommer på denna söta tjejen!!

Bild på fina Kamilah...Har glömt detta skriva detta innan kanske? Men henne mamma Karmenzitaa stod här på inridning 2009  5 år var hon då och såg ut så här!Visst är de lika?!

Ivectraa som kommit har samma pappa som Karmenzitaa ( Naziaak) Vilket då gör Kamilah till hennes typ syster dotter.. Även faktiskt så är Kamilah och Janiool släkt..Zareef som ligger som morfar till Karmenzitaa ( gammel morfar till Kamilah) är helt syskon med Zareefa som är mamma till Ib´n Zareefa som är morfar till Janiool.. Blev lite krångligt va? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar