tisdag 18 december 2012

Nu är det dax..

Ja nu är det dax att rösta fram årets arab 2012 i olika 12 olika kategorier/dicipliner..Jag kan ju hoppas att någon där ute kan lägga en röst på Janiool som nog ha gjort mer än någon annan 6 årig arab har gjort kanske?!..Nyhet för i år är att även icke medlemmar kan nominera en häst och skriva motivering varför..Mer information följer nedanför:

Årets ArabSAHF gör inför 2012 års Årets Arab en större satsning för att uppmärksamma duktiga arabhästar och dess ryttare, kuskar och handlers.
Årets Arab är en utmärkelse som delas ut till arabhästar som tävlar och presterar i olika grenar, så som dressyr, hoppning, fälttävlan, galopp, distans, western, körning och utställning. Nytt för i år är att varken den som nominerar eller den nominerade behöver INTE vara medlem i föreningen. Förutom att erhålla plaketter och äran kommer även pristagarna för 2012 års insatser få fina premier i form av prispengar OCH SAHF sponsrar med ett års medlemsskap i föreningen. Varje kategorivinnare får av vår fotograf Pauline Högdahl en uppförstorad bild som minne. Dessutom ett flertal hederspriser. Vi gör dessutom en satsning på reportage om varje ekipage i tidningen. Alla Årets Arab-pristagare blir inbjudna till Riksutställningen till en prisceremoni för att ta emot sina priser och visa få upp sig för att bli hyllade.
Så här nominerar du
Utmärkelsen Årets Arab delas ut till ryttare och kuskar som framgångsrikt tävlat med en fullblodsarab under ett kalenderår på minst LA-nivå eller motsvarande.
• Den häst som fått utmärkelsen tre (3) gånger, kan nomineras till titeln Elit Arab.
• Du kan själv söka eller bli rekommenderad av annan.
• Ansökan skall innehålla hästens namn, registreringsnummer, licensnummer, disciplin och kategori. Vidare en sammanställning av resultat och en poängsammanställning för tävlingsåret, samt kontaktuppgifter till hästens
ägare.
• Skriv också en motivering varför du rekommenderar just den hästen.
Du nominerar genom att skicka in ditt förslag med motivering och gärna de främsta resulten för 2012 till SAHF/Att. Janicke Hallkvist, via e-mail eller post OBS! För att nominera eller nomineras finns inget krav på attvara medlem i SAHF, däremot skänker föreningen ett års medlemskap till varje vinnare.
Sista dagen för nominering av Årets Arab 2012 är den 31/12 2012.
För mer info kontakta Janicke Hallkvist, kansli@sahf.se Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Skicka din nominering till: kansli@sahf.se Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller SAHF c/o Charlotte Björge, Hagfolk Sörmark 45, 685 93 Torsby. Märk kuvertet "Årets Arab"
Årets Arab Kategorier
Distans
Galopp ponny
Galopp häst
Fälttävlan ponny
Fälttävlan häst
Hoppning ponny
Hoppning häst
Dressyr ponny
Dressyr häst
Western
Körning
Utställning
 
Bilder på Lille Lalle..
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar