onsdag 21 november 2012

I dag har det hänt grejor!!

Ja i dag har det varit full fart här!!

Red Kamilah på morgonen och hon var duktig som vanligt.. Sedan var det Lalles tur som även han skötte sig..Var riktigt trevlig och aktiv i sitt arbete! Han kunde faktiskt även en hel del..Han brukar annars inte kunna något typ...( Han kan faktiskt en hel del)
Fjonte var näst ut sedan han var faktiskt riktigt trevlig i dag! Framåt i galopperna eller jag fick honom fram till bettet man får kämpa men då är han riktigt fin att rida!!

Sedan kom duktiga Marianne Olsen och klämde och körde med laser på både Janiool och Fjonte..Tog desse 2 i maj månad och det var inga större grejor på dom..Någon låsning här och där men inget som satt något vidare hårt liksom..Så det var väl positivt för en annan då har man inte ridit helt kasst ;) Nästa bus med dessa grabbarna blir i maj nästa år..Riktigt skönt att de inte behöver tas varje månad i alla fall att man inte rider så de får sådana stora låsningar :)

Samtigt som Marianne kom Hegestad och vaccinerade 4/5 kusar! Skönt nu är det gjort och Fjonte är den enda som vaccineras på sommaren.. Dock är man något fattigare efter att Både Marianne och Veterinär varit här ;)

Bild på Sture i från i söndags :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar