torsdag 7 juni 2012

Löshoppning...

Måndagen bjöd på lite löshoppning och alla hästarna skötte sig bra.. Toppan såg lite avundsjuk ut när de andra fick hoppa och hon bara fick titta på eftersom hon skulle veterinärbesiktigas på måndags eftermiddagen..Dock en lite mer oseriös löshoppning då de bara har grimmorna på sig så var liksom inte foto tajm på de viset..:)..men bättre att de får hoppa något än inget alls :).

Camelot var först ut och hoppade som vanligt bra.. Han blir bättre och bättre.. River han så lyfter han nästa gång så lär av sina misstag..Dock skulle jag ha två galoppsprång emellan..Försökte länge la bom på marken för att få honom bromsa och fixade höjde hindrena men inget stoppade fjonte mannnen i från att hoppa med bara ett språng emellan.. Enklast då var att plocka bort och bara sätta litet insprång.. Hade annars så jag även kunde höja upp insprånget.. Var liksom inga problem att hoppa 120 in och 130 ut med ett galoppsprång emellan..De är roliga.. Men en riktigt tuffing på hinder har han blivit.. Alltid kul att se de utvecklade..Film nedanför har han inte blivit fin?!
Lexuz fick hoppa sedan och han gjorde det riktigt bra då! Förra gången fick man gå på honom lite mer denna gången var han mer självgående och tyckte det var skit kul.. 120 är inget för den grabben.. Ingen som vill köpa denna perfekta allround häst att ha som övergångshäst/junior häst?!

Sedan släppte vid ut den gamle gubben som var på g! Han tyckte att löshoppa var riktigt roligt i dag tyckte även han skötte sig och visade att även han faktiskt kan!


janiool släpptes även han lös men som vanligt hade han race och höll på att fjanta sig.. Är inte jätte nöjd med hans insatts.. I bland är han ju så fjantig och allt ska gå fort..Men att få plats är inga problem för honom..Han körde även han kombinationen på ett galoppsprång emellan när han fick lite trångt när det blev högre.. Latmask som inte sitter till lite :P..Dock blev det ingen bra film på Rally kalle! Så det får bara bli två bilder i från filmerna som jag inte tycker är så bra så man kan lägga upp dom..


 Curre mannen gjorde Vi en chansning på då skona sitter lite löst men dom satt faktiskt kvar och gör fortfarande dock kommer hovis så ingen fara..Han var väl inte riktigt i sitt esse denna dagen han hoppade och pep och tyckte det var kul men han brukar ju vara full av energi annars..Men de kan ju också ha sämre dagar:) Blev dock ingen film på honom alls inte en bilder..

Sedan hade Vi lilla damen Amarulla som hade skit kul verkligen! Hon sprang som en dåre och brallade ( glad att man inte satt på)..Vilken smidig sak blir nog en bar omhoppningsponny det! Och hoppade kunde hon också! Hon såg fin ut fick inte till någon film som kändes bra på henne.. Men finns potential i den lilla tjejen! Hoppade 1 meter utan att blinka hon är ju faktiskt bara 3 år..och C ponny tycker inte det är illa alls!


Avslutar med lite bilder på Sture i från betet.. han har ju semester nu så tog inte in honom för löshoppning.. han såg dock lite avundsjuk ut ;) han står i backe därför han ser ut som han gör på ena bilden..jag står uppe på en sten och han i en backe:P


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar