måndag 18 juni 2012

Fyyy!!

Usch nu är det fy på mig! Vad dålig jag är på att uppdatera..Man går upp tidigt på morgonen och komer men senare då ska det lagas mat och städas undan och sedan är man trött eller kollar på fotbollen ;)

Alla hästarna har skött sig väldigt bra!
Curre har känts väldigt mjuk och smidig  ridningen hoppade lite gymnastik för någon dag sedan med de flesta hästarna i form av 3 studds ett galoppsprång oxer ett galoppsprång räcke. Har lite trängre mellan oxern och räcket så mina stor galopperande hästar får in och jobba och bli kvicka i benen...Curre var riktigt fin några gånger sedan var det precis som man slutade tänka men började sedan igen och fick till ett super fint språng!

Picazzo har varit riktigt fin han med vilken häst han är när man får honom framför sig och tryck i galoppen..Hoppade även han och vad han hoppade 130 var ingenting för denne gamle mannen tänk om han hoppade så på tävling..Han hoppade ju mig ur sadeln så jag var glad att jag satt kvar;)..Får väl kanske testa honom en tävling ?! :)

Till veckans hjälte Fjont man! Tror på denna killen alltså! Försiktig och klok lär sig av sina misstag! Hoppade honom samma övning och hanrev ut vad hände nästa gång han lyfte på benen och hoppade rikigt fint med fina runda språng! Tycker om när reaktionen blir sådan som den ska vara :)..

Janiool hoppade jag denna övningne på i går han hoppade bra men vra inget wow.. hans sadel ska in på omvärming så får Vi väl se omd etta gör någon skillnad.. Jag vill tro på den den är ju faktiskt för trång och hur skönt är det att göra något med trånga kläder för en annan ? :)

Lexuz fortsätter att gå bra känns det som i alla fall-.. Känns som trycket blivit bättre i honom och han går mer fram till bettet så som jag vill ha honom ..

Amarulla har blivit väldigt duktig tycker att stigbyglarna är helt okej och är nu skrittad uppsutten..Dock tycker hon inte om när det är motvind då suskar hon på huvudet och tycker att det är allmänt otrevligt att det ska blåsa.. Synd bara att det blåser 360 dagar om året här tjejen ;)


Några bilder i från förra veckan..Första på Camelot sedan Janioo och Lexuz.. Finns fler på Lexuz ska bara att mamma tog med sina kamera och jag ska ladda ner de på ett usb som jag inte orkat ännu..Men de kommer! :)1 kommentar: