lördag 20 augusti 2011

Vart tar tiden vägen!?

på sommaren?! Man är uppe tidigt och i säng sent längtar faktiskt lite till hösten när det blir lite rutin på dagarna nu känns det inte som det blir någon rutin alls på saker och ting..

Har ju inte skrivit här på ett tag ska se om det kanske kan bli någon ändring på det hela? :)

Vi har gjutit golv i stallet och murat upp boxar dock är allt inte klart ännu känns som vi hållt på en evighet men inget blir klart.. Tur att det är sommar! Har i alla fall fått in några av hästarna vilket är tur det. Ska se om jag kan lägga upp några bilder på stallet sedan när jag får tillgång till någon kamera vill säga..

Annars är det bra med hästarna tycker jag. Några har haft några veckors semester det behöver ju unghästarna ha till råga på allt tappade de skorna på betet också när vi var i väg på semester och att få tag på hovslagaren var närmast en omöjlighet..Men skor sitter på de nu och de är i gång.

Janiool gick sin sista tävling i Karlskrona i mitten på juni han gick 1 m och 1,10 . Tyckte inte jag riktigt kände igen honom i hoppningen tyvärr det hade dock regnat dagen innan och banorna var ju inte de bästa..alltså byggda..Mycket tidfel för avd A ryttarna och då red många fort! 1,10 banan var så konstigt byggd 1.10 dagen efter på de regionala var lätt i jämförelse med den lokala. Han gick med några nedslag man märkte att han började bli trött emot slutet. Var endast en nolla bland avd B hästarna så jag är ändå nöjd. Nu gör Janiool sin första start sedan dess i morgon där han sak gå två 1meters klasser så får Vi se vart nästa tävling bär av:)..

Curre gick även han i Karlskrona och han var kanon fin tyvärr gjorde jag en dunder tabbe i första 120 klassen så han gick in och slog sig lite och ville inte hoppa det hindret mer.. Förstår honom var helt mitt fel i andra 120 gick han runt med ett pet så nöjd. Han gick även tävling i frosta med en noll runda i 115 klassen och 2 ner i 120 den ena bommen rullade av den kunde lika gärna legat men väldigt fin i Frosta med trots en lång dag. Sedan skulle han gått 2 dagar i Karlskrona dochade det regnat så mycket och jag insåg att banan troligtvis inte håller så ringde och strök mig ich hörde efteråt att många tyckte att man gjorde rätt så det var ju skönt. Nu i hegen som var gick han V-plast cup i Tingsryd där han var fin också i 1.10 fick han ett skit pet ut i från kombinationen han rev med svansen typ. Han var i och nuddade när jag kommer två galoppsprång i från så hör jag att bommen slår i backen.. Lite retfullt var annars en jätte fin runda han gjorde! I 120 sedan var han trött han hade sent startnummer och många startande och kvavt ute sedan stod han ju i transporten. Han var kanon fin oxrarna och bägge kombinationerna dock orkade han inte riktigt upp med tassarna på några räcken så blev några pet men är ändå nöjd.. Jag orkar inte rida runt banan helt själv han måste ju också hjälpa till.. Men nu sattsar Vi på nya tag och nya tävlingar. Han har blivit jätte fin på träningarna nu fin i frambenen innan hängde han lite fram men nu börjar det reda till sig. Så roligt! Har sett det på kort som är tagna både i från Frosta och V-plast ska se om jag kan få in några här sedan .

Sedan är det två hästar som åkt Camé är såld till några i Filipstad och Musse är såld till en tjej någon km i från där jag bor kul att man kna hitta hästen man söker så nära! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar