måndag 16 maj 2011

Svårt..

att hålla vad man lovar i bland.. Lovade ju som sagt att uppdatera Er i onsdags kväll i dag är det väl hmm måndag?

Red i alla fall Fjontis på em i onsdags man har ju alltid mungiporna uppe vid öronen när man rider honom han är så rolig den grabben..

Janiool fungerade bra på träningen var något tillbaka och lite slarvig på de lite lägre hindren men det är ju hans första träning sedan oktober så..Det är helt okej tycker jag.

Filmer kommer även på han i från träning och hoppning hemma.

Var även i väg på Pay and Jump mörrum i lördags och gud vilken tid det tog! Var lite små stressad när jag körde ner när jag kommer fram är de bara på 40 cm!!! Jag skulle starta 990 & 1 meter riktigt drygt men vi kom ju hems edan ändå. Var Janiool jag hade med mig gick inget vidare alls i 90:in alldeles för många bommar åkte ne i 1 meter sedan var det 2 bommar so rullade en var mitt fel sedan på ett kunde han ha lyft på benen faktiskt men han är ju bara unghäst han lärde sig av sitt misstag och lyfte på tassarna till hindret efter. Så nu är han anmält till Snapphanarna nästa vecka ska bli kul att äntligen komma ut med honom igen!

Har kommit en ny häst till stallet också som ska säljas en 3 åring efter Heart of Oaks inte så stor kille men så snäll och trevlig! Och snygg i typen kommer bli en bra häst till någon är jag säker på. Bild kommer ! :)

Ne nu ska jag ut i regnet igen och fortsätta att rida lite hästar ska försöka uppdatera i kväll med lite bilder ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar