onsdag 20 april 2011

Veckans om varit..

Veckan som varit har varit bra. Var i väg och tränade med Curre inför tävlingen i Råby det fungerade helt okej finns ju alltid saker att träna på.. själva tävlingen i Råby sedan gick kanon! Eller det kändes bra. i 1.05 klassen var han dubbelnolla och kom på en 9:e plats. Vinnaren hade 28 i tid och jag 31 i tight i toppen..I 1.10 så kändes han finare än i 1.05 tyvärr la jag honom till för tight in på näst sista hindret så han rev sedan rev han även sista dock kunde han hjälp till lite för han låg perfekt och allt lyfte bara inte riktigt på fram tassarna.. Han gjorde en miss och jag en..Så är det i bland.

Picazzo gick träning för Conny han har blivit så pigg! Börjar misstänka en 15 års kris på honom..hehe. Fina språng får han ju då dock innan har man fått rida mellan hindren för att han ska räcka till nu så får man bromsa och bromsen fungerar sådär liksom..S¨å hem och öva på detta tills nästa träning.

Malibu har känt fin nu lite tjabbig i början av ridpasset men någonstans måste ju fux färgen lysa igenom..Men det kommer att bli en kanon trevlig ponny det är jag helt övertygad om..

De andra har skött sig kanon de med Camé börjar bli riktigt fin i kroppen nu proportionerlig och fin i hullet.

Jonte går från klarhet till klarhet skogen är helt klart en favorit att vara i han är så lättlärd den grabben.

Janiool börjar också komma i gång fick nya skor förra veckan då han tappade sin ena i leran i hagen..Janiool känns väldigt pigg och fräsch tycker jag absolut!

Nästa vecka blir det att börja rida Toppan och fortsätta Naddes inridning..Spännande att se hur detta kommer att gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar