söndag 22 november 2015

Dyr men lugn vecka..

Ja förra veckan blev lugn för hästarna mindre lugn för min del..

I tisdags kastrerades Justin och 6 stycken hästar vaccinerades.. Picazzo har ju gått i en hage en liten bit hemifrån så åkte och hämtade honom med transporten. Tilläggas kan att han ine åkt sedan 2012 men tänk om alla kunde vara lika lätt kastade! Ett in och kördes hem utan problem. Där har vissa av de andra hemma något att lära. 

På onsdagen var jag i väg med fjonte hos Björn .. Tycker det är bullrigt att känna sin häst! Hur fräscha de än känns att rida hemma kan det vara något i hoppningen som inte stämmer eller något litet i markarbetet.. Jag tyckte att något inte riktigt var hundra ned fjonte han har dragit lite snett över hindren osv trycket lite i vänster varv osv.. Sedan har han haft problem med SI leden att den låst sig en del set sista. Dock helt fräsch på böjprov och Björn tyckte han såg fin ut under ryttare men efter lite snack så fick han sig en spruta i SI leden och se om han känns bättre så nu ska han ridas på annat vis skritt och trav mestadels för galoppen använda SI leden mycket. Han fick även en check på tänderna 

Torsdagen tig jag med lalle och Sture till tandläkaren .. Vi tycker Sture varit lite rädd om munnen och tyckte han kändes vass liksom och vi hade rätt! Va en hel del att fixa.. Trist då han kollades i våras men men thats life! 
Lalle va vass han med tyckt han hängt lite på vänster sida! Men nu är se fina så nu kör vi på igen :)

Och så har vi fått snö :O Inga kommentarer:

Skicka en kommentar