tisdag 28 februari 2012

Rolig löshoppning!

I dag blev det löshoppning med det vita gänget.. Och vilket gäng de var i dag.. Humöret var på topp och de var super duktiga allihopa!De fick öva lite kvickhet i dag men allihopa fuskade lite vad jag än gjorde struntade de i det så då fick de göra som de gjorde de hoppade ju bra ändå..Hade 3 studds 7 meter till ett räke och 6,5 m till en oxer så de fick trycka i hop sig lite där inne är 2 av dom som verkligen behöver det nämligen och arbeta..Dock körde alla 3 efter ett tag 4 studds och oxer..men men... De hopapde bra ändå som sagt :)
Janiool inledde och var jätte duktig! Han hoppade 150!! och var tuff på det och hoppade som han inte gjort annat i livet..Man får inte glömma han är ju faktiskt bara ca 154 i mankhöjd.. Bakbenen var i alla fall över 150 ;)..Ne som sagt han var super duktig.Nästa man var Curre mannen som hoppade 150 han också dock ingen bild på det.. han var väldigt possitiv och gick verkligen in och hoppade denna serien kanon! annars kan han vara lite träben och riva så fort det blir jobbigt men i dag rev han en gång och då hade jag breddat upp oxern rejält och blev ett litet bakbens fel men sådant som händer! När han hade hoppat höjden så sänkte jag och breddade upp rejält tänkte testa honom lite och det gjorde han verkligen bar det med! Blev imponerad av killen i dag! Sist men inte minst var det


Jonte han var riktigt fin i dag! Innan har han varit lite mesig på hinder i löshoppningen men inte uppsuttet men i dag om jag var med honom och hjälpte honom så hoppde han 130 utan problem! Och vad hans teknik kommer mer och mer! Frambenen är han rädd om och bak börjar han "slappna" av i och börjat släppa upp dom! så kul att se att träningen i vinter har gjort susen med honom! han tyckte verkligen att det var super kul och genom svettig efetråt så som han springer så är det inte konstigt ;)..Man kan ju inte vila emellan hoppen heller utan man måste ju avra som en rally kalle den lille godningen :)..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar