torsdag 13 oktober 2011

Alla Hästar inne..

Ja nu äntligen är alla hästar inne!

Boxarna är nästan klara.. Saknas dörr på två av dom men ALLT går att lösa med lite fantasi
så både Sture och Picazzo har fått komma in i från betet..Skönt för hjärta och själ tycker jag..
Även lite målning kvar känns som det aldrig tar slut men allt är faktiskt målat som går att målas så nu är det de vita som ska målas till en gång till sedan är det klart.. Dock inte lätt att få något att torka med frost nätter och det har nog även varit högluftfuktighet då färgen fortfarande är klibbig på vissa ställen.. MEn jag ser det positivt någon gång blir det väl klart..
Nästa vecka kommer förhoppningsvis snickarna och gör klart de sista dörrarna och lägger tak och isolerar sadelkammaren sedan är den också inflyttningsklar! Sak bli så skönt! Inga fler dammiga grejor och jag behöver inte rota runt överallt efter att hitta täcken till hästarna..Jag börjar helt enkelt se en ände på det hela..

För övrigt är det älgjakt denna veckan vilket betyder inga längre turer i skogen..Lika bra att man håller sig undan första veckan de är ju lite skjutgalna folk! Så blir kortare rundor ute och lite arbete i paddocken men den dör de inte av. Nu rida grabbarna för fullt tävling i helgen då åker Janiool och hoppar 1m 1,10 och Curre dagen efter två 120 klasser.

Var äen hos Frida i tisdags och tränade.. Han var så fin :)..och jag red så okmplicerat! Red fram till avstånden ändes verkligen jätte skönt men har ju plågat honom lite här hemma nu med så det ska väl ha gett något resultat :)..Hoppas verkligen att han är på samma humör på söndag och självklart att piloten kan rida likadant! Hade verkligen varit helt kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar