torsdag 2 maj 2013

Lite som hänt..

Fjonte tävlade ju förra veckan gick i Lenhovda första utomhus tävlingen 90 och 1m..Skötte sig bra i 90:in och va fin och felfri. I 1 meter kändes han ännu finare på framridning och framhoppning fin på första hindret på banan började busa lite efter hindret och skulle runda mellan stakete och ett hinder för att komma till tvåan så tänkte han slutar ju busa när jag rundar hindret..Dock emellan hindret och staketet står 2 funktionärer var den ena glider ner i från kanten och typ sätter ner krattan och stänker grus varpå han bli skit rädd och tvärstannar och backar..Jag sätter galopp men får inte någon galopp även kommer av mig på banan och han blir spänd efter detta och det blir en riktig skit runda!!! Synd då han inte göra några skitrundor annars. Han var spänd kom nära hindrena jag får inte fram honom. Alltså visst detta gör ingen med mening men varför står man just där liksom!? Jag kan förstå att de blir rädda när det kommer en busig häst mot dom men det fanns en hel ridbana! Tycker det är lite irriterande..Men så är livet han hoppade alla hinder i alla fall får man se som en fördel :)

Film finns så ska se om jag kan få upp en sådan :)

Annars här hemma står ju tyvärr både Curre och Lalle skadade..Visste att det var nått litet på Lalle men vid röntgen visade det sig vara en vila på 6-8 v så kan det gå när man rider omkull!! Hej då EM är det i alla fall!! Em finns nog kvar till nästa år jag vill ha mig en frisk häst! Tror inte denna killen tappar så mycket heller då han varit så pass vältränad innan eller så..Viktigaste är som sagt att de blir friska!



Ja nu är både min ljusa Frank Baines sadel såld och min svarta Prestige. Hade lite separations ångest från Prestigen:S..Men tycker det är en alldeles för fin och dyr sadel för att den bara ska hänga.. Så nu har jag bestämt att min svarta Frank Baines även ska säljas så ska jag köpa en extra sadel att ha här hemma..Min Frank Baines är en 17,5" just för att kåporna skulle bli längre men känner mig som en smörklick i den liksom..Dels ligger den just nu inget vidare på Fjonte så jag LÄNGTAR efter equipe sadeln så jag slipper att hålla mig kvar liksom..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar